Banes Motor České Budějovice
05.08.2013, CB Hokej 2013

Nová éra začíná!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Fanoušci českobudějovického hokeje! U příležitosti vzniku nového klubu a spuštění webových stránek jsme pro vás připravili krátké tiskové prohlášení. Více uvnitř článku.

Vážení a milí fanoušci,

po dlouhých útrapách je, zdá se, vše na správné cestě a my se můžeme plně soustředit na přípravy před nadcházející prvoligovou sezónou. V současné době dokončujeme proces získání licence od HC Motor, a. s. Po schválení naší přihlášky Českým svazem ledního hokeje budeme definitivně novým účastníkem 1. ligy.

Nechceme hned ze začátku vydávat velká prohlášení. Pokusíme se ale budovat nový klub krůček po krůčku. V současné době pracujeme na novém názvu, logu a plně funkčních webových stránkách. Tyto provizorní nám však k informování o aktuální situaci v týmu stačí.

Jelikož chceme být v první řadě klubem pro fanoušky, chystáme spoustu věcí, které, jak všichni doufáme, uvítají naprosto všichni. Aktuálně spouštíme diskusní fórum, abyste opět měli možnost vyměňovat si veřejně své názory k dění v klubu, psát postřehy k zápasům nebo jen všeobecně diskutovat. Chtěli bychom být klubem, který bude finančně dosažitelný pro všechny příznivce. Ceny vstupenek a permanentek hodláme nastavit tak, aby byl českobudějovický hokej dostupný nejenom jednotlivcům, ale i celým rodinám. Podobně tomu bude i v případě klubového fanshopu.

Hokej je především zábava a v Českých Budějovicích má velkou tradici. Ta nesmí být zapomenuta a my na ni chceme naplno navázat. Protože: BUDĚJCKÝ HOKEJ JSME MY A BUDEME MY!

CB Hokej 2013, s.r.o.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....