Banes Motor České Budějovice
19.07.2013, HC České Budějovice o.s.

Občanské sdružení připravuje svůj vlastní web

Občanské sdružení HC České Budějovice připravuje spustit svůj vlastní web. Organizace zastřešující mládežnický hokej v Českých Budějovicích se tak definitivně oddělí HC Mountfield a.s. Do nynější doby totiž vedle společných webových stránek a jiného propojení měly subjekty HC ČB o.s. a Mountfield a.s. totiž také stejné registrační číslo u Českého svazu ledního hokeje.

Nový vlastní web by mělo občanské sdružení spustit v příštím týdnu. V případě uzavření dohody mezi HC Motor České Budějovice a.s. a Městem České Budějovice o spolupráci a podpoře seniorského hokeje v jihočeské metropoli by v budoucnu oba subjekty měly také jednotnou internetovou prezentaci.

Do doby uzavření dohody města s HC Motor České Budějovice či jiným subjektem připraveným spolupracovat s občanským sdružení však HC České Budějovice spustí své vlastní webové stránky, na kterých bude informovat zájemce nejen o mládežnický hokej o všech novinkách a aktuálních zprávách.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....