Banes Motor České Budějovice
25.01.2013, HC MOUNTFIELD

Pozvánka na setkání pro hráče, trenéry a funkcionáře v historii budějovického hokeje

HC MOUNTFIELD si váží své bohaté historie dosahující v letošní sezoně již 85 let. Památné okamžiky v historii klubu tvořili především samotní hráči, trenéři a funkcionáři. Vedení HC MOUNTFIELD tak připravuje setkání všech těchto osobností, které se uskuteční ve čtvrtek 31. ledna 2013 od 17:00 hod. ve VIP prostorech Budvar Arény.

HC MOUNTFIELD si na toto přátelské posezení dovoluje pozvat všechny bývalé hráče „A“ týmu, trenéry a funkcionáře působících v průběhu pětaosmdesátileté historie klubu. Z důvodu chybějících kontaktů na všechny osobnosti si dovolujeme zdvořile požádat o potvrzení účasti na sekretariátu klubu, telefonní číslo 386 107 160 nebo na emailové adrese klub@hokejcb.cz.

V rámci spolupráce při přípravě setkání si také všechny dovolujeme požádat o předání informace všem spoluhráčům, spolupracovníkům či kolegům z působení v českobudějovickém klubu za celou jeho historii.

Prosím o potvrzení účasti do úterý 29. ledna 2013 do 14:00 hod.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....