Banes Motor České Budějovice
02.11.2012, Klub

Nová aplikace Tipsportu pro sázení v mobilním telefonu!

Sázková kancelář Tipsport, česká jednička na trhu kurzového sázení, věnuje kromě vypisování kurzů na sportovní utkání a společenské události velkou pozornost také moderním technologiím. Po nedávném spuštění aplikace Tipsport extraliga, kterou si během dvou týdnů do svého smartphonu stáhlo již více než 15.000 sportovních fanoušků, uvádí na trh svoji první aplikaci pro sázení prostřednictvím mobilního telefonu.

Aplikace potěší nejen pravidelné sázkaře, ale i všechny fanoušky sportu. Pohodlně a jednoduše v ní můžete najít sportovní výsledky od hokeje po vodní pólo či v sekci TipLIVE (live sázky) sledovat, jak si právě vede váš oblíbený tým. Vše je zabaleno v pěkné grafice, intuitivním uživatelském rozhraní a k plynulému používání stačí jakýkoli smartphone s operačními systémy Android a iOS.

Obě aplikace byly vyvinuty ve spolupráci se společností Anywhere, předním dodavatelem služeb v oblasti konzultací, vývoje a správy softwarových řešení. „O tom, že jsme zvolili správně, svědčí mimo jiné také skutečnost, že aplikace Tipsport extraliga patřila několik dnů po spuštění k nejstahovanějším na celém světě a stala se opravdu osobním asistentem hokejových fanoušků. Hodně si slibujeme i od nové aplikace pro mobilní sázení,“ říká mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.

Aplikaci samozřejmě nejvíc ocení soutěživé povahy, které se rády sázejí a tipují na sport. Samozřejmostí jsou stejné kurzy, jako když sázíte přes internet z obýváku, stejně bohatá nabídka zápasů i Live sázky, kdy si můžete vsadit na právě probíhající utkání. Tahle disciplína je však na mobilu mnohem zábavnější, protože sázet můžete opravdu odkudkoli.

Níže najdete malý seznam situací a míst, kde stojí za to vytáhnout mobil a vsadit si, či se podívat, jak se vyvíjí zápasy vaší oblíbené soutěže:

  • při poučování od tchýně
  • když se kamarád vytahuje s novým iPhonem
  • v zácpě na dálnici
  • když vypadne proud a jedinou fungující elektronikou je mobilní telefon

Aplikace je přímo v telefonu ke stažení pod odkazem https://m.tipsport.cz/ či na domovské stránce Tipsportu www.tipsport.cz v sekci Mobilní sázení.

Co nová aplikace umí:

  • vsadit si kdekoli na cokoli
  • najít výsledek včerejšího utkání či stav utkání, které se právě hraje
  • rychle dobít váš účet u Tipsportu a mnoho dalšího
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....