Banes Motor České Budějovice
08.08.2012, Petr Novotný

Jihočeši jsou první den na turnaji v Jekatěrinburgu

Č. B u d ě j o v i c e - Trénink, autobus, letadlo, autobus, hotel. Takový byl program včerejšího dne hokejistů HC MOUNTFIELD. Jihočeský tým se vydal na turnaj do Jekatěrinburgu, do kterého vstoupí dnes odpoledne zápasem s domácím účastníkem KHL, který by měl být i největší favoritem turnaje. Cesta na Ural nebyla jednoduchá. Jihočeši při ní strávili téměř dvanáct hodin.

„Jedeme do Ruska a po hodině cesty jsme pořád jen u Mydláku," nastínil pro deník sportovní manažer Petr Sailer, že ani cesta na letiště nebyla jednoduchá. Jihočeši přitom nejeli na pražskou Ruzyni, ale netradičně až na Karlovarské mezinárodní letiště, odkud linkou Ural Airlines odletěli do Jekatěrinburgu. Díky zácpě u Sedlce strávili jen cestou na západ Čech čtyři hodiny. Další pak při cestě v letadle. Let byl sice dlouhý, ale zároveň bezproblémový.

Do čtyřhvězdičkového hotelu Moskovskaja gorka, který se nachází v samém centru města a nabízí svým hostům 138 pokojů a nezbytný wellnes, se dostali kolem jedné hodiny v noci. Hned dnes ráno vyrazili na krátký trénink a v 19 hodin tamního a 15 zdejšího času sehrají první utkání. Město s 1 300 000 obyvateli přivítalo Jihočechy slunečným počasím a teplotami okolo 25°C.

FOTKY Z PRVNÍCH HODIN TÝMU NA URALE NAJDETE VE FOTOGALERII.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice