Banes Motor České Budějovice
25.12.2010, Miroslav Mayer

Reprezentační akce mládežnických výběrů

Č. B u d ě j o v i c e - Hlavním tahákem reprezentační přestávky mládežnických soutěží bude určitě mistrovství světa dvacítek v Buffalu. Ovšem ani další mládežnické výběry nebudou zahálet a chystají se sehrát zápasy se stejně starými reprezentačními výběry. Osmnáctka míří na turnaj do Švýcarska, sedmnáctka odehraje důležitý a velmi dobře obsazený turnaj v Kanadě, šestnáctka si třikrát přátelsky zahraje s Ruskem. Oporou reprezentace do sedmnácti let by měl být brankář David Gába.

Reprezentace ČR “18“

Osmnáctka vyrazí na turnaj do švýcarského Zuchwillu. Jejími soupeři budou týmy Finska, Slovenska a Německa. Osmnáctka si dělá ambice na medaile na mistrovství světa a tak by na tomto turnaji měla dominovat a ukázat, že to s medailemi z mistrovství světa myslí vážně. Za sebou má úspěšné představení na Hlinkově memoriálu a ráda by pokračovala v dobře rozjeté sezóně. V nominaci je stále vysoký počet českobudějovických hráčů. V obraně nastupuje Lukáš Kříž a v útoku Lukáš Sedlák, Michal Švihálek a Tomáš Rousek.

Reprezentace ČR “17“

Sedmnáctku čeká největší turnaj této věkové kategorie. Jedná se o turnaj, který se hraje v Kanadě a jmenuje se World U17 Hockey Challenge. Český výběr se na něm představil i v loňském roce. Turnaj má vysokou úroveň a klade velký důraz i na fyzickou kondici. Vždyť mužstva sehrají od 28.12. do 3.1. minimálně šest zápasů. To je velká porce. Turnaj je rozdělen do dvou skupin.

Rozdělení do skupin

Skupina A                       Skupina B
USA                              Slovensko
Německo                          Ontario (CAN)
Finsko                           Pacific(CAN)
Quebeck (CAN)                    West (CAN)
Atlantic (CAN)                  Česká repblika   

Program českého výběru

28.12.        ČR  – Atlantic    přátelsky
29.12.        ČR  - Ontario
30.12.        ČR  – Pacific
31.12.        ČR  - West
1.1.          ČR  – Slovensko
3.1.          Zápas o místění     
V nominaci nechybí opět zástupci českobudějovického týmu. V loňském kádru byli tři hráči a v letošním jsou dva. V brance by měl nastoupit David Gába a oporou zadních řad je obránce Karel Plášil.

Reprezentace ČR “16“

Nejmladší reprezentační výběr odehraje v povánočním čase tři zápasy se silným soupeřem z Ruska. Zápasy se budou odehrávat v České republice v Děčíně, Roudnici nad Labem a v Litoměřicích. I v tomto reprezentačním výběru trenéři nezapomněli na hráče z Českých Budějovic. V bráně bude Tadeáš Dvořák, v obraně Jonáš Ťoupal a v útoku Luboš Rob.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....