Banes Motor České Budějovice
23.09.2010, Miroslav Mayer

Žáci hrají s Vajgarem a se Slávií

Č. B u d ě j o v i c e – Žákovské soutěže také využijí státní svátek a sehrají další kola svých soutěží.Na všechna mužstva tak čekají dva zápasy. Prvním soupeřem bude Vajgar Jindřichův Hradec, druhým soupeřem bude Slávia Praha. V sobotu si doma zahraje osmička a sedmička, v úterý pak pětka a šestka. V sobotních zápasech by měla být českobudějovická mužstva favority,v úterý bude favoritem Slávia

Osmá třída

Českobudějovičtí mají na svém kontě zatím jedno vítězství a jednu porážku. Vajgar je zatím bez bodu. Nejprve prohrál 1:2 ve Strakonicích a pak podlehl doma Plzni 1:5. Zápas začíná v sobotu na druhé ledové ploše od 13.00.

Slávia má zatím plný počet bodů. Porazila doma Kladno 7:1 a ve Strakonicích vyhrála 10:3. V zápase je favoritem, ale českobudějovický tým určitě s takto silným týmem ukáže co je v něm a zabojuje o další body. Zápas se odehraje v Edenu v úterý od 13.30.

Sedmá třída

Sedmáci mají zatím plný počet bodů a hoví si tak na čele tabulky. Ovšem Vajgar zatím dokázal jednou vyhrát 6:4 se Strakonicemi a prohrál se silnou Plzní po těžké přestřelce 16:7! Zápas začne v sobotu na druhé ploše od 11.00.

V úterý v Edenu čeká Slávia. Ta má také jedno vítězství a jednu porážku. Vyhrála se Strakonicemi 12:1 a prohrála s Kladnem 4:5. Zápas začíná v Edenu od 11.30.

Šestá třída

Šestka má na kontě také plný počet bodů. Vajgar naopak nezískal ani jeden bodík. Prohrál 2:4 doma se Strakonicemi a v Plzni jen těsně 3:4. Přesto by měli českobudějovičtí hráči v Jindřichově Hradci zvítězit a potvrdit tak roli v nejlepšího Jihočeského celku v soutěži. Zápas začíná v Jindřichově Hradci od 12.00.

Slávia byl úspěšné pouze z poloviny, když jednou vyhrála na Kladně 4:1 a prohrála se Strakonicemi 3:4. V Budvar aréně by tak mohla být také k poražení. Zápas začíná v úterý na první ploše od 14.30.

Pátá třída

Českobudějovický celek má zatím dva body. Oba jeho příští soupeři jsou na tom lépe. Vajgar má body tři. Nejdříve remizoval 2:2 se Strakonicemi a pak vyhrál v Plzni 11:4! Rozhodně to ukazuje na sílu soupeře, který bude v této třídě silný a nebude lehké ho porazit. Ovšem body do společné tabulky je třeba získávat a tak musejí českobudějovičtí hráči vydat ze sebe vše. Zápas začíná v Jindřichově Hradci od 10.00.

V úterý přijede dosud neporažená Slávia Praha. Ta porazila Kladno 19:1 a Strakonice 7:2. Takže její střelci mají nabito ostrými. Velice těžký zápas začne v úterý na první ploše od 12.30.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....