Banes Motor České Budějovice
08.09.2010, Miroslav Mayer

Další zápasy dorostů

Č. B u d ě j o v i c e - Již druhý víkend budou pokračovat mládežnické soutěže. Juniorka má sice ještě týden klid, ale všechna tři dorostenecká mužstva mají již naspěch. Tentokrát budou v Budvar aréně k vidění tři zápasy, pouze mladší dorost A odehraje svůj zápas venku. Starší dorost dokonce odehraje oba své zápasy doma a to střídavě na obou ledových plochách.

Starší dorost

V pátek se starší dorost představí podruhé doma a opět na druhé ledové ploše. Soupeřem mu bude soupeř z blízka- IHC Písek. Tradiční jihočeský soupeř se kterým se českobudějovická mužstva často utkávají v přípravě a soupeři se dobře znají. Navíc v kádru Písku působí i několik bývalých hráčů, kteří hráli i v Českých Budějovicích a ti budou mít určitě velkou motivaci uspět. Písek získal zatím dva body, když v prvním kole porazil doma na nájezdy Liberec 2:1sn. Ve druhém kole prohrál v Mladé Boleslavi 2:6. Favority utkání jsou českobudějovičtí dorostenci. Zápas začíná v 18.00 na druhé ledové ploše.

Hned druhý den se na první ledové ploše Budvar arény představí nováček soutěže tým Letci Letňany. Ti mají na svém kontě tři body za vítězství 3:2 v Havlíčkově Brodě. Doma Letci prohráli 2:5 s Hradcem Králové. Síla nováčka se dá zatím špatně odhadnout, ale pro ambiciózní českobudějovický celek, by na domácím ledě, neměl být nepřekonatelnou překážkou. Zápas začíná v sobotu od 12.30 na první ledové ploše.

Mladší dorost A

Extraligoví mladší dorost má za sebou úspěšnou premiéru na vlastním ledě a tentokrát se poprvé představí venku. V sobotu zajíždí do Jihlavy. Dukla svůj první zápas s Kometou Brno prohrála doma 2:7. Jihočeši by v tomto zápase neměli zaváhat a připsat si tak další body do tabulky. Zápas začne na Horáckém zimním stadiónu v neděli v 10.30.

Mladší dorost B

Ligoví dorostenci zahájili sezónu také vítězně a i na domácím ledě by určitě rádi navázali na úspěšná mužstva z předchozích dvou let, která v soutěži vždy vládla a na domácím ledě body rozhodně neztrácela. Soupeřem jim bude tradiční účastník této soutěže Kobra Praha. Kobra v prvním kola prohrála s Třebíčí 4:5 a vstup jí tedy nevyšel ideálně. Zápas začíná v neděli ve 12.00 na první ledové ploše.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....