Banes Motor České Budějovice
30.10.2009, Miroslav Mayer

Akce mládežnických reprezentací

Č. B u d ě j o v i c e - Na začátku měsíce listopadu se na chvíli zastaví mládežnické soutěže a rozehrají se turnaje mládežnických reprezentací. V nominacích reprezentačních výběrů jsou i hráči HC České Budějovice. Jedině trenér dvacítky Šindel nepozval žádného českobudějovického hráče. Nováčkem mezi českobudějovickými reprezentanty je hráč staršího dorostu Tomáš Rousek.

ČR “20“

Dvacítka odehraje od 6.-8. listopadu turnaj čtyř mužstev V Petrohradě. Do užší nominace se nedostal Radim Heřman, který zůstal opět pouze náhradníkem. Hráč, kterému se loni v reprezentačních výběrech dařilo se tak zatím nepodíval na žádnou reprezentační akci a vyhlídky na mistrovství světa se mu nejspíše vzdálily. Šanci tak mají nejspíše pouze dva hráči působící v zámoří Roman Horák a Robin Soudek.

ČR “18“

V nominaci osmnáctek se objevuje tradiční českobudějovická reprezentační stálice Bohumil Jank. Jeho nominace není překvapením, neboť hráč již vyzkoušel i extraligová utkání. Osmnáctka sehraje tři přátelská utkání s výběrem Polska “23“. Mezi náhradníky se objevil i obránce Jan Předota. Hospodářem tohoto reprezentačního výběru je Jiří Šrámek.

Program reprezentace ČR “18“

5. listopadu: Česká republika "18" - Polsko "23" (Opava, 17 hodin)
6. listopadu: Česká republika "18" - Polsko "23" (Nový Jičín, 17 hodin)
7. listopadu: Česká republika "18" - Polsko "23" (Kravaře, 13 hodin)

ČR “17“

Nejsilnější zastoupení mají České Budějovice v reprezentaci do sedmnácti let. Již tradiční reprezentační dvojici Michal Švihálek a Lukáš Sedlák doplní tentokrát reprezentační debutant Tomáš Rousek. Sedmnáctka odehraje ve Finsku od 5.-7. listopadu ve Vaantě přátelské zápasy se stejně starými Finy.

ČR “16“

I v nejmladším reprezentačním výběru mají hráči HC České Budějovice své zastoupení. Na sérii tří zápasů se stejně starými Švýcary byli nominováni obránce Karel Plášil a útočník mladšího dorostu Jan Salák. Oba tak budou moci přesvědčit trenéry o svých kvalitách. V předchozích nominacích se ještě v této kategorii objevoval i brankář David Gába.

Program ČR “16“

6. listopadu: Česká republika "16" - Švýcarsko "16" (Tachov, 17 hodin)
7. listopadu: Česká republika "16" - Švýcarsko "16" (Domažlice, 17 hodin)
8. listopadu: Česká republika "16" - Švýcarsko "16" (Klatovy, 13 hodin)

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....