Banes Motor České Budějovice
20.10.2009, Miroslav Mayer

Žáci hrají dvě kola

Č. B u d ě j o v i c e – Žákovská mužstva sehrají tento týden dva soutěžní zápasy . Prvním soupeřem budou ve středu mužstvo z Příbrami. Další soupeř bude z Tábora. Zatímco Příbram patří ke nejslabším celkům soutěže, tak Tábor je v celkové tabulce těsně za HC České Budějovice. Ve středu se na domácím ledě představí sedmá a osmá třída a v sobotu pak pátá a šestá třída.

Osmá třída

Osmička zatím suverénně kraluje svojí tabulce. Na svém kontě má plný počet bodů a na tom by se nemusel nic změnit ani po dalších kolech. Středeční soupeř - Příbram je totiž poslední a je zatím bez bodu. To by neměla být pro mužstvo nepřekonatelná překážka. Zápas se odehraje v Českých Budějovicích od 16.00.

V sobotu v Táboře půjde určitě o těžší souboj. Navíc Tábor se umí na českobudějovická mužstva vždy dobře namotivovat. Zatím se Tábor drží na sedmém místě se sedmi body. V posledním kole porazil Tábor doma Plzeň 6:4. Takže pozor!

Sedmá třída

Sedmáci v minulém kole klopýtli v Praze na Hvězdě a ve středu budou chtít doma vše napravit. Příbram je v tabulce desáté se čtyřmi body. V minulém kole podlehla doma Spartě 4:8. Zápas začíná ve středu ve 14.00 v Budvar aréně.

To sobotní zápas v Táboře bude určitě napínavější. Tábor je na šestém místě s osmi body. V posledním kole doma podlehl Plzni 0:6.

Šestá třída

Pro šestou třídu budou souboje s oběma celky určitě dosti vyrovnané. Jedná se totiž o sousedy v tabulce. Příbrami se zatím vede dobře je na sedmém místě s šesti body. Ovšem v posledním kole podlehla na Spartě 26:0!.

V sobotu přijede do Českých Budějovic mužstvo HC Tábor. Ten je v tabulce čtvrtý s osmi body. V posledním kole prohrál v Plzni 2:9. Zápas začne ve 13.00 na druhé ledové ploše Budvar arény.

Pátá třída

Středeční soupeř Příbram je zatím poslední a je bez bodu. Zisk bodů by měl být povinností. V sobotním souboji s Táborem bude favoritem hostující mužstvo, které je v tabulce třetí s deseti body. Naposledy podlehl Tábor v Plzni 1:3. Zápas začíná od 11.00 na druhé ledové ploše Budvar arény.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....