Banes Motor České Budějovice
19.10.2009, Matěj Mayer

Utkání žáků s Hvězdou Praha

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva HC České Budějovice byla v soubojích s celky Hvězdy Praha celkem úspěšná. Tři mužstva vyhrála, pouze sedmá třída v utkání v Praze remizovala. Nejúspěšnějším hráčem víkendu byl Jáchym Kondelík z páté třídy, který k výhře nad Hvězdou Praha přispěl pěti brankami.

Osmá třída

Osmáci sobotní utkání v Praze vyhráli. První třetinu sice 1:0 prohráli. Hned od první minuty druhé třetiny ale hosté vyrovnali a utkání nakonec skončilo 7:1 pro HC České Budějovice. Branku a nahrávku si připsal Jakub Šafář.

Sedmá třída

Sedmákům se utkání v Praze rozhodně nepovedlo podle představ. V utkání nejprve prohrávali 1:0 a dvanáct minut před koncem vyrovnával stav na 1:1 Roman Hlavica. Pochvalu zaslouží jen brankář domácích Aleš Sova.

Šestá třída

Šestá třída ve svém utkání v Budvar Aréně zvítězila. Zpočátku vyrovnané utkání, ve kterém měli domácí od druhé třetiny převahu, zvítězili českobudějovičtí 7:3. Hattrickem a jednou asistencí k tomu přispěl Erik Bahula.

Pátá třída

Páťáci sice první třetinu vyhráli pouze 1:0. Ve 35. minutě ale nastal zlom v utkání, když domácí vstřelili třetí branku. Utkání skončilo 9:1. Za domácí vstřelil pět branek Jácym Kondelík. Na pět branek naopak nahrával Dominik Vlček.

Čtvrtá třída

Čtvrťáci sehráli svůj zápas doma s mužstvem IHC Písek. Domácí v utkání vedli již 3:0, ale hosté utkání ještě dokázali zdramatizovat. Nakonec domácí přeci zabojovali a získali tak těsné vítězství 6:5. Hráčem zápasu byl Ondřej Svoboda. Mužstvo zatím stále drží neporazitelnost.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....