Banes Motor České Budějovice
13.10.2009, Matěj Mayer

Žáci v sobotu s Hvězdou Praha

Č. B u d ě j o v i c e - Žáci HC České Budějovice sehrají tuto sobotu utkání s pražskou Hvězdou. Ta sehrála v sobotu utkání se Spartou a všechny třídy své utkání prohráli. Žáci HC České Budějovice hráli o víkendu utkání s mužstvy IHC Písek a všechna mužstva zůstala neporažena. Osmá a sedmá třída vyráží do Prahy, šesťáci a páťáci odehrají svá utkání na domácím ledě v Budvar Aréně.

Osmá třída

Osmáci HC České Budějovice zatím jako jediní v soutěži neztratili ani bod. V posledním utkání si poradili s Pískem na domácím ledě 6:1. To Hvězda si vedla na ledě svého městského rivala Sparty Praha o mnohem hůř, prohrála 15:0. Sobotní utkání se odehraje v aréně Hvězdy Praha.

Sedmá třída

Sedmá třída v soutěži ztratila zatím pouze jeden bod. Kvůli remíze na domácím ledě se Slavií Praha. V posledním utkání sedmáci porazili v Budvar Aréně Písek 9:1. Hvězda Praha si ze sparťanského stadionu odvezla "desítku" za prohru 10:5. Utkání se odehraje v sobotu na stadionu Hvězdy Praha.

Šestá třída

Šesťáci v posledním kole překvapivě pouze remizovali s mužstvem IHC Komterm Písek 7:7. Tento výsledek budou chtít odčinit s Hvězdou Praha, která v sobotu se Spartou prohrála vysoko 19:2. Domácí utkání s Hvězdou Praha se odehraje v sobotu v Budvar Aréně.

Pátá třída

Pátá třída má zatím na svém kontě dvě výhry, dvě prohry a dvě utkání skončila nerozhodně. V posledním kole porazili Písek v Komterm Aréně 5:0. Poslední dvě utkání páťáci vyhráli a tuto sérii se budou snažit prodloužit na ledě pražské Hvězdy. Ta v posledním kole na ledě Sparty podlehla 11:1. Utkání se odehraje v sobotu v Budvar Aréně.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....