Banes Motor České Budějovice
07.10.2009, Matěj Mayer

Soupeři žákovských mužstev o víkendu

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva HC České Budějovice čekají o víkendu utkání s mužstvy IHC Komterm Písek. Osmá a sedmá třída odehrají svá utkání v Budvar Aréně. Sedmá a šestá třída odehrají utkání v Písku. Čtvrťáci budou hrát utkání druhého kola v Táboře.

Osmá třída

Osmáci se budou snažit navázat na svou šňůru neporazitelnosti, kterou drží od úvodního utkání soutěže. Zatím se jim podařilo vyhrát všech pět utkání, porazili postupně Spartu, Jindřichův Hradec, Třemošnou, Slavii a v poslední kole zdolali i PZ Kladno. Písek má zatím na svém kontě tři výhry a dvě prohry. V posledním utkání prohráli se Spartou 0:7.

Utkání v Budvar Aréně začíná v sobotu v 13:00 na II. ploše.

Sedmá třída

Sedmá třída také ještě neprohrála. Nedosáhla však maximálního počtu bodů, které dosud mohla získat, kvůli remíze se Slavií Praha. V posledním kole sedmáci porazili PZ Kladno 2:0 a na tento zápas by měli navázat i proti Písku. Ten má zatím pouze jednu výhru proti Veselí nad Lužnicí.

Sobotní zápas v Budvar Aréně začíná ve 11:00 na II. ploše.

Šestá třída

Šesťáci mají zatím jen dvě výhry. Ta poslední je ale 15:2 s Kladnem. Písečtí mají zatím výhru jednu. V poslední utkání se Spartou utrpěli debakl 20:1. Utkání by mělo být pro domácí jasnou záležitostí.

Úvodní buly v Komterm Aréně je naplánováno na 13:30.

Pátá třída

Páťáci mají zatím na svém kontě také pouze jednu výhru. Stejně jako sedmáci zvítězili v utkání s Kladnem. Písečtí páťáci zatím vyhráli dvakrát, s Příbramí a s Veselí nad Lužnicí. V posledním kole Písek podlehl Spartě 9:1.

Utkání začíná v Budvar Aréně v 11:30.

Čtvrtá třída

Čtvrťáci nastoupí k utkání druhého kola na ledě mužstva HC Tábor. Čtvrťáci HC České Budějovice v úvodním utkání soutěže porazili na domácím ledě Veselí nad Lužnicí 11:5 a na ledě Tábora se pokusí uhrát podobný výsledek.

Utkání v Táboře začíná v sobotu v 11:00.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....