Banes Motor České Budějovice
30.11.2008, Miroslav Mayer

Žáci na Plzeň nestačili

Č. B u d ě j o v i c e - Sobotní souboje s Plzní žákovským mužstvům HC České Budějovice vůbec nevyšly. Všechna mužstva svá utkání prohrála. Nejblíže k zisku bodu byla osmá třída, která prohrála pouze o gól 5:4. Nejhůře dopadla šestá třída, která prohrála 9:2. Nejaktivnějším hráčem kola je hráč sedmé třídy Tomáš Jáchym, který získal tři body (2+1).

Devátá třída

Devítka do zápasu rozhodně nenastoupila jako favorit. Absence čtyř hráčů ze základní sestavy se na mužstvu musela projevit. Hlavně útočná síla byla značně otupena. Plzeňští dali během dvou třetin pět branek a v poslední třetině již spíše kontrolovali hru. Devítka i v druhém vzájemném zápase s Plzní inkasovala pět branek. Konečný výsledek 0:5. Nejaktivnější hráč domácí byl EmilŠvec.

Osmá třída

Osmička byla vítězství nejblíže. Bohužel se probudil až za stavu 4:0 pro Plzeň a její stíhací jízda skončila těsně před vyrovnáním. Zároveň osmička naznačila, že má v případě většího úsilí i na takto těžké soupeře. Nakonec Plzeň veze domů vítězství 5:4. Dvěmi asistencemi se prezentoval obránce Jonáš Ťoupal.(viz foto)

Sedmá třída

Sedmička své první střetnutí s Plzní vyhrála 7:4. V sobotu Plzeň srovnala vzájemné zápasy na body i na skóre a vyhrála také 7:4. Pro sedmou třídu je horší, že prohrála třetí utkání v řadě se silnými soupeři. Kromě již zmíněného Tomáše Jáchyma se opět dvakrát střelecky prosadil Jiří Smejkal.

Šestá třída

I šestá třída své první utkání s Plzní vyhrála, ale v Plzni naopak spíše propadla. Konečný výsledek 9:2 pro Plzeň. V posledních třech zápasech šesťáci nevyhráli a navíc inkasovali celkem dvacet pět branek.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....