Banes Motor České Budějovice
19.11.2008, Miroslav Mayer

Žáci nastoupí o víkendu proti Slavii

Č. B u d ě j o v i c e - Žáci HC České Budějovice se o víkendu utkají s dalším silným soupeřem - HC Slavia Praha. Kvalita soupeře je zřejmá už při pohledu do tabulky. Při minulém měření sil s tímto soupeřem odešla poražená pouze českobudějovická sedmá třída a to 7:3.

Devátá třída

Devítka si díky výhře nad Spartou prodloužila svojí šňůru neporazitelnosti na sedm zápasů v řadě a ráda by ji ještě prodloužila. V minulém zápase si deváťáci poradili se Slavií 4:2. V posledním zápase Slavia podlehla na ledě Plzně 5:4. V tabulce je Slavia se sedmnácti body jednu příčku za českobudějovickým mužstvem, které má bodů 22.
Utkání začíná v sobotu na Slavii až v 16,30.

Osmá třída

Osmáci vyhráli první utkání se Slavií 6:2. Výsledek by mohl napovídat, že šlo o lehkou výhru, ale českobudějovičtí zápas rozhodli třemi brankami až v posledních dvou minutách. V posledním utkání prohrála Slavia s Plzní 4:1. V tabulce je Slavia na šestém místě, dva body za Českými Budějovicemi.
Utkání v Edenu začíná ve 14,30.

Sedmá třída

Sedmáci své první utkání proti Slavii, jako jediní, prohráli - 7:3. Poslední zápas Slavia vyhrála 3:0 nad Plzní. V tabulce je Slavia druhá s 24. body, České Budějovice jsou čtvrté a mají 22 bodů.
Utkání začíná v sobotu v Budvar Aréně ve 13,00.

Šestá třída

Poslední zápas se Slavií šesťáci vyhráli vysoko 10:4 a už výsledek napovídá, že jasným úkolem šesťáků je opět zvítězit. V tabulce je Slavia dokonce až na osmém místě s dvanácti body. České Budějovice jsou třetí a mají 23 bodů.
Utkání začíná v Budvar Aréně v sobotu v 11,00.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....