Banes Motor České Budějovice
28.10.2008, Miroslav Mayer

Junioři a dorost na Spartu nestačili

Č. B u d ě j o v i c e - O státním svátku sehráli českobudějovičtí junioři a dorost další utkání extraligových soutěží se Spartou Praha. Oba týmy prohrály a oba dostali po pěti brankách. Žádný českobudějovický hráč nezaznamenal více než jeden bod. Hráčem kola se stává brankář dorostu Ondřej Bláha i přes čtyři inkasované branky nejlepší hráč extraligového dorostu.

Junioři

Sparta byla v tabulce až za českobudějovickým celkem, přesto se týmu nepodařilo tabulkovou převahu uplatnit i na ledě. Romanu Horákovi se podařilo v poslední třetině snížit na 4:3, ale Sparta hned vzápětí upravila stav na konečných 5:3. Nejproduktivnějších hráčem v zápase za jihočeský tým se stal obránce Bohumil Jank (0+3), který se tak podílel na všech českobudějovických brankách.


Dorost A

První dvě třetiny to byl vcelku vyrovnaný souboj. Českobudějovičtí dokonce v zápase vedli 2:1, ale pak už dávala branky jen Sparta. Hodně chybovali domácí obránci i hráči, kteří by měli být oporami zůstali za svými možnostmi. Konečný výsledek 5:2 je spravedlivým vyjádřením sil na ledě.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....