Banes Motor České Budějovice
26.10.2008, Miroslav Mayer

Výsledkový servis: žáci proti HC Tábor

Č. B u d ě j o v i c e - Souboje žáků HC České Budějovice a HC Tábor skončily 3:1 pro českobudějovické žáky. Nečekaně prohrálo mužstvo šesté třídy, pro které je to první porážka v letošní sezóně. Nejvyšší výhry dosáhlo mužstvo deváté třídy 11:0. Nejaktivnějším hráčem kola je Václav Dlugoš z deváté třídy, který zaznamenal čtyři body (3+1).

Devátá třída

Před zápasem panovala mírná obavy z výsledku tohoto utkání, hlavně poté, co trenér Pastyřík stále nebyl spokoje s hrou mužstva. Nakonec se historie opakovala a mužstvo ukázalo, že prostě na Tábor hrát umí a vyprovodilo ho domů s výsledkem 11:0. Pro brankáře Gábu to byla první nula v sezóně a rozhodně jedna z nejlehčích. Stínem utkání bylo zranění hráč HC Tábor, který byl odvezen do nemocnice.

Osmá třída

Toto utkání bylo nakonec pro českobudějovické těžší než se čekalo. Hlavně ve druhé třetině to vypadalo špatně. Nakonec v poslední třetině přeci uhráli čekobudějovičtí vítězství a přizpěli tak dalšími body do společné tabulky osmé a deváté třídy. Konečný výsledek zápasu 3:2 pro HC České Budějovice.

Sedmá třída

I toto utkání přineslo velmi těsný výsledek. Sedmáci rozhodli o svém vítězství hlavně ve druhé třetině, kterou vyhráli 2:0 a tím položili základ pro celkové vítězství 4:3 . Nejvíce bodů zaznamenal Aleš Macháček, který vstřelil dvě branky.

Šestá třída

Dosud neporažené mužstvo si odváží z Tábora první porážku této sezóny. Trenér Stárek nechal i za nepříznivého stavu hrát všechny hráč mužstva. Rozhodující branku vstřelil Tábor v poslední třetině zápasu.Nakonec tedy Tábor zvítězil 5:4 . Dva góly v zápase zaznamenal František Bárta.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....