Banes Motor České Budějovice
19.10.2008, Miroslav Mayer

Příbram odevzdala všechny body

Č. B u d ě j o v i c e - HC Příbram byla českobudějovickým žákovským celkům vskutku příjemným soupeřem. Všechna žákovská mužstva zvítězila vysokým poměrem branek. Celkové skóre je 38: 10. Nejaktivnější v tomto kole byli Václav Pašek a Patrik Šíma, oba zaznamenali pět bodů (4+1).

Devátá třída

Podařilo se zvítězit 7:3 . Mužstvo se po výprasku od PZ Kladno dalo do kupy a dokázalo slabého soupeře na jeho ledě porazit. V brance zraněného Gábu zastoupil Havlátko a v obraně se objevil přeškolovaný útočník Pařízek. Přesto není trenér Pastyřík s obranou hrou spokojen. Hráčem zápasu je tříbodový (2+1) David Bílek.

Osmá třída

Od prvním vteřin nebylo o vítězi pochyb. Osmáci dali jasně najevo, kdo je na ledě pánem. Konečná výsledek je 10:1! . Hráčem zápasu se stal Václav Pašek s pěti body (4+1).

Sedmá třída

Sedmá třída si v neděli na domácím hřišti nedělala s Příbramí velké problémy a od začátku utkání šla za svým cílem. Nakonec se dočkali rodiče i hráči velkého počtu branek. Po šedesáté minutě svítil na ukazateli skóre výsledek 9:1 pro domácí. Nejvíce se bodově prosadil Pavel Samohejl, který zaznamenal čtyři body (2+2).

Šestá třída

Na českobudějovickém ledě bylo v neděli k vidění velké množství branek. Hlavně domácí se činili. Konečný výsledek se zastavil na stavu 12:5!!! . Poslední třetina skončila 7:3 pro domácí. Nejvíce bodů zaznamenal Patrik Šíma celkem pět (4+1).
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....