Banes Motor České Budějovice
19.10.2008, Miroslav Mayer

Výsledkový servis: Juniorka a dorosty

Č. B u d ě j o v i c e - Tento víkend přinesl rozdílné výsledky českobudějovických mládežnických celků. Všechna mužstva dokázala naplno bodovat ve svých domácích zápasech, naopak ze hřišť soupeřů přivezla pouze dva body. Mužstvem víkendu je juniorka, která dokázala vyhrát oba zápasy se skórem 11:3. Hráčem víkendu se stal Roman Horák, který ve svém jediném zápase zaznamenal tři asistence.

Junioři

V pátek měli junioři pře sebou lehčího soupeře ze dna tabulky Třebíč. Hráče dali brzy branky a nepřipustili v utkání žádné problémy ani zbytečné nervy. Svého soupeře nakonec zdolali po dobrém výkonu 6:1. O branky se podělilo pět střelců. Jediným dvougólovým střelcem byl Jiří Ferebauer (viz foto).

Sobotním soupeřem bylo na soupeřových hřištích úspěšné mužstvo Znojma. Tentokrát domácí svoje dvougólové vedení neudrželi a nechali soupeře vyrovnat. V poslední třetině se ukázalo, že více síly a zkušeností mají českobudějovičtí a třemi góly si zajistili vítězství. Autorem dvou branek byl Stanislav Polodna (viz foto). Konečný výsledek je tedy 5:2 pro HC České Budějovice. Junioři si udrželi v tabulce čtvrtou příčku. Na první Vítkovice ztrácení pouhé čtyři body.



Tabulku juniorů naleznete ZDE!

Dorost A

Mužstvo zajíždělo opět na obě utkání na cizí hřiště. V pátek v Hradci Králové českobudějovičtí dorostenci nedokázali získat ani bod a prohráli 4:2. Domácí zápas od začátku kontrolovali. Hosté sice dvakrát snížili na rozdíl jedné branky, ale více již nedokázali. Ze dvou soubojů s Hradcem Králové získali Jihočeši pouhý bod.

Havlíčkův Brod dokázali českobudějovičtí v prvním vzájemném zápase porazit doma vysoko 7:1 a tak chtěli vítězství zopakovat. Nakonec se jim to podařilo. Nebylo to sice v normální hrací době, to utkání skončilo 2:2, ale dokázali letos poprvé zvítězit na samostatné nájezdy a tak si domů vezou dva body za vítězství 3:2sn. Autorem vítězného gólu je Jakub Babka. (viz foto) Dorostu patří v tabulce dvanáctá příčka s dvaceti body. Na čelo tabulky ztrácí již šestnáct bodů a na osmnáctou příčku zaručující postup po play-off má náskok pěti bodů.
Tabulku dorostu A naleznete ZDE!

Dorost B

Tento víkend sehrál dorost B dva zápasy. V pátek zajížděl do Kolína. V prvním kole ho doma dokázal porazit a očekával se tuhý boj. Ten se nakonec nekonal. bohužel. Českobudějovičtí tahali od začátku za kratší konec a nakonec z toho byla vysoká prohra 7:1. Ve třech předchozích zápasech inkasovala obrana pouhé tři branky a v pátek to bylo hned sedm. Trenér Trummer byl s výkonem mužstva hrubě nespokojen.

V neděli večer byl čas na nápravu pátečního výsledku. Mužstvo Příbramy hrálo statečně a dokonce po dvou třetinách i vedlo 3:2. Stejně jako v prvním vzájemném zápase vyhráli českobudějovičtí poslední třetinu a strhli vítězství na svoji stranu. Konečné skóre 4:3 pro domácí. Jiří Bárta (viz foto) dokázal skórovat v obou zápasech.

Tabulku dorostu B naleznete ZDE!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....