Banes Motor České Budějovice
15.10.2008, Miroslav Mayer

Soupeřem žáků bude HC Příbram

Č. B u d ě j o v i c e – V sobotu proběhne další kolo žákovských soutěží. Tentokrát by měl být soupeř pro českobudějovické celky vcelku příjemný. Jedná se o mužstvo HC Příbram. Toto mužstvo nepatří k tradičním soupeřům a tak i většina týmů sehraje s tímto soupeřem premiérový zápas. Každopádně by z tohoto souboje měla všechna mužstva vyjít vítězně.

Devátá třída

Devítka minulý týden „shořela“ v souboji s Kladnem. V sobotu se budou hráči v Příbrami ukázat trenérovi, že jsou schopni lepších výkonů. Každopádně by bylo dobré, kdyby výkonnost mužstva měla stoupající tendenci. HC Příbram je v tabulce na jedenáctém místě s jedním bodem. V posledním kole prohrála Příbram v Plzni 8:4. Jisté je, že má Příbram nejhorší obranu v celé soutěži.

Osmá třída

Osmička má za sebou dva vítězné zápasy a postup v tabulce na páté místo. Příbram je desátá se čtyřmi body. V posledním kole podlehla v Plzni 9:1. Další body by měli být na dosah. Trenér Pastyřík mužstvo za poslední výsledky chválil.

Sedmá třída

Sedmička má za sebou již tři vítězné zápasy v řadě a v tabulce je již čtvrtá. Příbram je na desátém místě se čtyřmi body. V minulém kole prohrála doma s Plzní 8:3. Také tady se body čekají. Zápas začne v Budvar Aréně na první ledové ploše v neděli od 13,00.

Šestá třída

Šestá třída je stále pouze o skóre druhá za Spartou. Příbram je bez bodu na posledním místě. V posledním kole dostala doma od Plzně 13:1. Zisk bodů a pokračování série je v tomto případě povinností. Zápas začíná od 11,00 v Budvar Aréně na první ledové ploše v neděli.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....