Banes Motor České Budějovice
12.10.2008, Miroslav Mayer

Výsledky mládeže a žáků

Č. B u d ě j o v i c e – Souboje s týmem PZ Kladno skončily pro většinu českobudějovických žákovských týmů vítězně. Ani bod nezískala pouze devátá třída. Zvláště cenné jsou určitě dvě výhry šesté a sedmé třídy na kladenském ledě. Nejaktivnějším hráčem tohoto kola se stal hráč sedmé třídy Pavel Samohejl, který zaznamenal čtyři body (3+1).

Devátá třída

Zápas přinesl několik zajímavostí a jeden unikát. Českobudějovičtí vedli po první třetině 1:0, i když byl soupeř po všech stránkách lepší. Stav držel tradičně skvělý brankář Gába. Druhá třetina skončila 5:0 !!! pro Kladno. Českobudějovický Josef Krcho byl nejaktivnějším hráčem. Dal jeden gól na dva nahrál a byl třikrát na trestné lavici. Unikát na závěr – trenéru Pastyříkovi se nelíbila hra obránců a tak je všechny nechal sedět na střídačce a na jejich místo postavil útočníky. Uvidíme, zda tento tah přinese nějaký výsledek do budoucna. Konečný výsledek je tedy 8:3 pro PZ Kladno.

Osmá třída

Vyrovnaný zápas, který rozhodli českobudějovičtí v poslední třetině. Tady byl trenér Pastyřík po delší době spokojen s výkonem svých oveček. Mužstvo na domácím ledě vybojovalo cenné vítězství 3:2.

Sedmá třída

Sedmáci vybojovali na kladenském ledě třetí vítězství v řadě. Je určitě o to cennější, že to bylo vybojované vítězství a zrodilo se až ve třetí třetině, kterou českobudějovičtí vyhráli 3:1 a celý zápas 5:4. Nejvíce „řádila“ dvojice Šafář a Samohejl.

Šestá třída

Vítězná série pokračuje dál! Po dvou třetinách to bylo ještě těsné (2:0), ale v poslední třetině rozhodli českobudějovičtí čtyřmi góly o jasném vítězství 6:0. Šeťáci již dva zápasy neinkasovali. Ve středu si připsal nulu brankář Sova a v sobotu Sládek.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....