Banes Motor České Budějovice
09.10.2008, Miroslav Mayer

Žáci v sobotu s PZ Kladno

Č. B u d ě j o v i c e - Po středečních vítězných zápasech s Berounskými Medvědy, čeká tuto sobotu žáky mnohem těžší soupeř, který se pohybuje na čelních místech tabulek všech tříd. Je to soupeř z tradičního města hokeje Kladna, ale nejedná se o obvyklého tým Geus okna, ale o tým ve kterém vyrůstal i Jaromír Jágr, PZ Kladno.

Devátá třída

Devátá třída vyhrála po těžkém utrpení nad Berounskými Medvědy 6:2. Její výkon nebyl rozhodně optimální. PZ Kladno hrálo ve středu určitě hodně těžký zápas s Plzní (výsledek dosud neuveden). Před středečním kolem bylo mužstvo PZ Kladno na druhém místě, když prohrálo jeden zápas. Utkání začíná v sobotu od 13,00 na druhé ledové ploše.

Osmá třída

Osmička si ve středu s chutí zastřílela a určitě si zvedla náladu si sebevědomí. Beroun porazila vysoko 16:2 .Tým PZ Kladno byl v tabulce před středečním kolem na druhém místě s jednou porážkou a jednou remízou. Utkání se hraje v sobotu na druhé ledové ploše od 11,00.

Sedmá třída

Sedmička si na cestu po Kladna veze dobrou náladu z vítězného zápasu nad Berounem. Jejich soupeř byl v tabulce na šestém místě se šesti body. Českobudějovičtí by měli být tedy favority tohoto utkání.

Šestá třída

Vedoucí mužstvo tabulky HC České Budějovice bude na Kladenském ledě chtít prodloužit svoji vítěznou šňůru. Ve středu porazili Beroun 4:0 . Tým PZ Kladno také nebude favoritem, v tabulce je až na devátém místě s pěti body.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....