Banes Motor České Budějovice
07.10.2008, Miroslav Mayer

Další kolo žákovských soutěží

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská liga pokračuje druhou vloženou středou v této sezóně. Soupeřem našich žákovských mužstev budou HC Berounští Medvědi. Jedná se o mužstvo, které dosud z žákovskými mužstvy Českých Budějovic nehrálo v jedné skupině a tak se bude jednat v mnoha případech o premiérový vzájemný zápas. Tabulkové postavení hovoří ve všech třídách jasně pro českobudějovické týmy, dá se proto očekávat plný bodový zisk. Devátá a osmá třída hrají v Budvar Aréně, sedmá a šestá třída zajíždějí do Berouna.

Devátá třída

Poslední zápas v Plzni sice devítka nezvládla dobře, ale přesto by neměla mít se soupeřem vážnější problémy. Navíc to vypadá, že mužstvo nastoupí v nejsilnější možné sestavě. Berounští Medvědi se nachází na samém dně tabulky s nula body. V posledním zápase podlehli doma Písku 4:3. Zatím mají nejslabší ofenzívu ze všech mužstev, když dali pouze deset branek. Moc by jich ve středu v Českých Budějovicích přidat neměli. Zápas začíná v Budvar Aréně cca od 16,00.

Osmá třída

Osmička má za sebou též prohrané utkání v Plzni. I toto mužstvo by mělo hrát v nejsilnější možné sestavě, hlavně v defenzívě by mělo být silné. Berounští Medvědi jsou v tabulce desátí se třemi body. V posledním zápase podlehli Písku vysoko 5:11. Zápas začíná v Budvar Aréně od 14,00.

Sedmá třída

Sedmička má po vítězství s Plzní dobrou náladu a neměla by o ni přijít ani v dalším zápase. Trenér Milan Stárek by určitě přivítal větší gólové příspěvky i od jiných hráčů než od tradiční trojice Smejkal, Macháček a Jáchym. Berounští Medvědi jsou v tabulce desátí se třemi body. V posledním zápase remizovali v Písku 3:3.

Šestá třída

Šesťáci by určitě neměli přijít o svou neporanitelnost. Zatím se Spartou přetahují o první místo v tabulce. V této třídě si ovšem Berounští Medvědi vedou nejlépe. Drží se na sedmém místě se šesti body. V posledním zápase vyhráli v Písku 3:2. Takže českobudějovické nečeká vyloženě lehké utkání.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....