Banes Motor České Budějovice
05.10.2008, Miroslav Mayer

Výsledkový servis: žáci 6.-9. třída

Č. B u d ě j o v i c e - V souboji s Plzní na zápasy nerozhodně. V mladších žácích zvítězili v obou zápasech na domácím hřišti českobudějovičtí. Ve starších hráčích využili plzenští svého domácího hřiště a také své zápasy vyhráli. Nejproduktivnějším hráčem z českobudějovických mužstvev se tak stal Jiří Smejkal, který byl u šesti gólů ze sedmi svého mužstva (2+4).

Devátá třída

Skončila série vítězných zápasů nad favority. Po Spartě a Slavii byla Plzeň již nad síly deváťáků. Po drtivém úvodu si domácí zkušeně pohlídali další průběh utkání. Pro českobudějovické by toto utkání mělo být signálem pro větší úsilí v tréninku, chtějí-li hrát v příštím roce za dorostenecké týmy. Výsledek 5:1 byl nakonec milosrdný. Ikdyž se českobudějovičtí od druhé třetiny přeci jen trochu zlepšili.


Osmá třída

Osmácí doplatili v Plzni na nevyrovnanost kádru. Tempo zápasu dokázali udržet pouze dvě formace. Nakonec v utkání podlehli 3:1. Když jedinou branku vstřelil Radek Prokeš.


Sedmá třída

Sedmácí porazili Plzeň, která byla v tabulce první, vysoko 7:4. Za domácí se nejvíce prosadil Jiří Smejkal, který si připsal 6 bodů (2+4).


Šestá třída

Neporazitelnost tohoto mužstva trvá! Sice plzenští vedli po první třetině 1:0, ale českobudějovičtí utkání dokonale otočili v poslední třetině a zvítězili 6:3. Nejlepším hráčem domácích byl, Patrik Šíma, který stačil dát tři branky a odsedět si desetiminutový trest. První místo v tabulce zůstane v moci HC České Budějovice.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....