Banes Motor České Budějovice
11.09.2008, Miroslav Mayer

Žákovské soutěže pokračují 2. kolem

Č. B u d ě j o v i c e - Tuto sobotu se mužstva 6.-9. třídy utkají s Kobrou Praha. Vzhledem k tomu, že mužstva Kobry od 6.-9. třídy všechna svá utkání prohrála neměl by pro českobudějovická mužstva jejich soupeř představovat až tak velkou hrozbu.

9. třída

Mužstvo 9. třídy, jako jediné svůj první zápas prohrálo, když podlehlo Písku 1:2. V příštím zápase se pokusí porazit soupeře z Prahy, který v prvním zápase prohrál s Plzní 1:11, ale o to více se bude snažit uspět v sobotním utkání na Kobře. Tato jejich prohra dokazuje, že soupeř má zřejmě mezery v obrané hře, částečně je však omlouvá silný soupeř.

Utkání začíná na Kobře v 11.00 hodin.

První zápasy:

Č. Budějovice - Písek   1:2
Plzeň - Kobra           11:1

8. třída

Osmákům se vstup do sezóny povedl. Podařilo se jim zvítězit v Budvar Aréně s Pískem 5:2. Napravili tak svojí prohru 2:1 v Písku z posledního přátelského utkání. Kobra Praha v jejich kategorii v prvním zápase prohrála v Plzni 2:9 a tak lze od osmáků očekávat další vítězství. Problémem je ovšem velký počet nemocných hráčů, kteří budou v utkání chybět.

Utkání začíná na Kobře v 9.00 hodin.

První zápasy:

Č. Budějovice - Písek   5:2
Plzeň - Kobra           9:2

7. třída

Sedmá třída v prvním zápase vyhrála v Písku 6:3, ale trenér Milan Stárek s jejich hrou spokojen nebyl. V prvním utkání na domácím ledě v Budvar Aréně se budou snažit zvítězit. Jejich soupeř Kobra Praha v prvním utkání prohrál 8:4 doma s Plzní.

Utkání začíná v Budvar Aréně ve 13.00 hodin

První zápasy:

Č. Budějovice - Písek   6:3
Kobra - Plzeň           4:8

6. třída

Šesťáci zažili také vítězný vstup do sezóny. V písku zvítězili 7:3. Ani s výkonem této třídy ale trenér Milan Stárek spokojen nebyl. Jejich soupeř - Kobra Praha zažil opačný vstup do sezóny, když prohrál 4:7 s Plzní, která patří ke tradičně silným celkům.

Utkání začíná v Budvar Aréně v 11.00 hodin.

První zápasy:

Č. Budějovice - Písek   7:3
Kobra - Plzeň           4:7
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....