Banes Motor České Budějovice
07.09.2008, Miroslav Mayer

Juniorka a dorost 1. a 2. kolo.

Č. B u d ě j o v i c e - O tomto víkendu se hrály první zápasy juniorské a dorostenecké extraligy. Obě českobudějovická mužstva získala stejný počet bodů a začala tak letošní ročník ziskem čtyř bodů z prvních dvou kol. Nejúspěšnějším střelcem z obou mužstev byl Lukáš Sedlák (viz foto), který vstřelil pět branek během těchto dvou kol. Stejný počet bodů 5 (2+3), získal jeho spoluhráč z útoku Michal Švihálek. (viz foto dole)

Junioři

Junioři odehráli na svém moravském "tripu" dvě úspěšná utkání. V Třebíči dlouho vedli brankou Romana Horáka, ale v poslední třetině přeci jen domácí stačili vyrovnat a v prodloužení měla Třebíč více štěstí a bod navíc, za výhru 2:1, zůstal doma. V sobotním utkání ve Znojmě rozhodli českobudějovičtí junioři o svém vítěztsví v poslední třetině a největší zásluhu na něm má autor dvou branek Stanislav Polodna (viz foto). Zápas nakonec skončil jasným vítězstvím Českých Budějovic 4:1.

Dorost A

Dorost A odehrál první dvě kola na domácím ledě. V prvním zápase s Hradcem Králové se zdálo, že body zůstanou na domácím ledě, ale hosté v poslední třetině přidali a podařilo se jim dovést zápas až na samostané nájezdy. I tam byli hradečtí hráči šťastnější a tak si připsali i bod navíc za vítězství 5:4 sn. Trenér Karel Soudek byl s výkonem týmu hrubě nespokojen, ale podařilo se mu mužstvo do dalšího zápasu zvednout. V sobotu přijel nováček soutěže z Havlíčkova Brodu. První dvě třetiny byly herně i výsledkově vyrovnané a o osudu utkání rozhodla poslední třetina, kde domácí vstřelili čtyři branky. Největší zásluhu na vítězství měl domácí Lukáš Sedlák, který rozvlnil síťku za zády soupeřova brankáře hned čtyřikrát. Domácí nakonec zvítězili 7:1.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....