Banes Motor České Budějovice
05.08.2008, Miroslav Mayer

V nominaci ČR ”18” jsou Horák se Soudkem

Č. B u d ě j o v i c e - Reprezentační "18" se 12.-16. srpna zúčastní Memoriálu Ivana Hlinky. Ještě před turnajem ale v přátelském utkání, které se koná 10. srpna, změří síly s Kanadou. V nominaci trenéra Zdeňka Čecha jsou z českobudějovických hráčů Roman Horák (nahoře) a Robin Soudek (dole).
V Memoriálu Ivana Hlinky se naši reprezentanti utkají postupně s Finskem, Ruskem a USA. Memoriálu se zúčastní celkem osm zemí, které jsou rozděleny do dvou skupin.

V první skupině proti sobě nastoupí ČR, Finsko, Rusko a USA, ve druhé skupině pak na sebe narazí Kanada, Švédsko, Slovensko a Švýcarsko. První skupina odehraje svá utkání v Břeclavi a druhá skupina v Piešťanech. O konečných umístěních se rozhodne 16.8. v Břeclavi.

Zápasy ČR "18"

10.8.    ČR - Kanada     -  19.00 - příprava
12.8.    ČR - Finsko     -  19.00
13.8.    ČR - Rusko      -  19.00
14.8.    ČR - USA        -  19.00

Kompletní nominace ČR "18" (Aktualizace 11.8.)

Brankáři: Marek Mazanec (Plzeň), Michal Meravý (Slavia Praha), Filip Novotný (Sparta Praha).

Obránci: Jakub Jeřánek, Daniel Růžička (oba Plzeň), Ondřej Doležal (Slavia Praha), Jakub Grin (Sparta Praha), Adam Polášek "C", Adam Sedlák (oba Vítkovice), Petr Šenkeřík, Oldřich Horák (oba Zlín), Martin Pláněk (Znojmo).

Útočníci: Michal Poletín (Slavia Praha), Roman Horák "A"(Č.Budějovice), Ondřej Palát, Michal Hlinka, Petr Kolouch (všichni Vítkovice), Antonín Honejsek "A", Jakub Šlahař (oba Zlín), Roman Chlouba, Daniel Skalický (oba Liberec), Tomáš Rachůnek (Vsetín), Ondřej Havlíček (Kladno), Adam Havlík (Znojmo).

Náhradníci: Ladislav Habal (K. Vary), Jiří Chára (Sparta Praha), Lukáš Kapec (Pardubice), Lukáš Žejdl (Slavia Praha).

Trenéři: Zdeněk Čech a Radek Kampf

Realizační tým:

Generální manažer: Martin Hosták
Trenér brankářů: Josef Lucák
Lékař: MUDr. Jiří Dvořák
Hospodář: František Ptáček
Masér: Kamil Skopal
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....