Banes Motor České Budějovice
27.06.2008, Miroslav Mayer

Lukáš Sedlák a Bohumil Jank v nominaci

Č. B u d ě j o v i c e - Dnes byly zveřejněny další nominace nejmladších reprezentačních výběrů do šestnácti a sedmnácti let. V obou mají své zastoupení i českobudějovičtí hokejisté. Jedná se pouze o jednoho hráče v každé kategorii. V reprezentaci do šestnácti let pojede na svou první reprezentační akci nadějný hokejista Lukáš Sedlák(viz foto). V reprezentaci sedmnáctiletých hokejistů se objeví zkušený reprezentant Bohumil Jank.

Reprezentační výběr do šestnácti let čeká od 22.-24.8 v Budapešti tradičná turnaj čtyř mužstev. Utkají se postupně s Maďarskou a Polskou osmnáckou a se stejně starými Slováky. To výběr do sedmnácti let zabojuje 19.- 23.8 v Prievidzi na turnaji pěti celků. Hospodářem sedmnácky je pro tento rok Jiří Šrámek. Je škoda, že se v nominacích zatím neobjevuje více jihočeských mladíků. Věříme, že si během sezóny řeknou svými výkony o nominace i další českobudějovičtí hokejisté.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....