Banes Motor České Budějovice
11.03.2008, Miroslav Mayer

Širší nominace na MS ”18”

Č. B u d ě j o v i c e - Včera byla oznámena širší nominace na mistrovství světa hráčů do osmnácti let. V nominaci je zatím 28 hokejistů a postupně se bude kádr zúžovat. Před samotným šampionátem čekájí mladé reprezentanty ještě celkem tři soustředění po kterých bude jasná konečná nominace.

Trenéři Sýkora a Moták nezapoměněli ani na českobudějovické hokejisty. V šírší nominaci jsou zatím hned tři. Jedná se o ostřílení reprezentační matadory. Obránce Josef Klement má svém kontě již jedenáct startů za repezentační výběry a podařilo se mu zaznamenat tři asistence. Roman Horák(viz foto) nazbíral již celkem dvacet tři startů za mládežnické reprezentace a má na svém kontě devět branke a deset asistencí. Nejskušenějším reprezentantem je Aleš Ježek(viz foto nahoře), který oblékl reprezentační dres již třicetjednakrát. I on si připsal devět branek a čtyři asistence. Mezi náhradníky figuruje ještě Josef Rezek.

Program soustředění před MS "18".

14.- 20. března: první kemp v Benátkách nad Jizerou. 19. března si osmnáctka od 17 hodin zahraje přípravu proti juniorům Mladé Boleslavi

23. - 26. března: druhé soustředění, tentokrát v Kravařích. 25. března hraje výběr osmnáctiletých přípravu se Slovenskem (Prievidza, od 16 hodin), 26. března je pak na programu odveta se stejným soupeřem v Kravařích (od 16 hodin)

28. - 30. března:závěrečný sraz a poslední tréninky v Kravařích

31. března - 8. dubna: světový šampionát hráčů do 18 let I. divize v polské Toruni

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....