Banes Motor České Budějovice
04.03.2008, Miroslav Mayer

Žáci nastoupí proti Mladé Boleslavi

Č. B u d ě j o v i c e - Zítra přivítají žáci osmé a deváté třídy v Budvar Aréně Mladou Boleslav. Obě mužstva svůj první zápas prohrála, ale o to více se budou snažit hosty porazit. Mužstva šesté a sedmé třídy odjíždí zítra do Mladé Boleslavi. Obě tato mužstva však svůj první zápas proti tomuto soupeři vyhrála.
Mužstvo deváté třídy první utkání na úzkém mladoboleslavském kluzišti prohrálo 3:1, když jedinou branku hostů vstřelil Lukáš Sedlák. Mladá Boleslav je v tabulce v této kategorii jediným mužstvem, které mohou naši deváťáci teoreticky předstihnout. Daváťáci jsou s šesti body poslední a Mladá Boleslav předposlední s devíti body. Utkání v Budvar Aréně začíná zítra ve 13,00.

Mužstvo osmé třídy svůj první zápas v Mladé Boleslavi prohrálo 5:2. V tabulce dělí tyto mužstva pět bodů, naši osmáci mají ale o dva zápasy méně. Zbývá jim ještě zápas Kladnem a Litvínovem. Utkání v Budvar Aréně začne zítra v 11,00.

Sedmáci v prvním utkání zvítězili přesvědčivě 9:1, kdy 5 bodů za tři branky a dvě nahrávky zaznamenal Luboš Rob. V tabulce obě mužstva dělí obrovský rozdíl patnácti bodů! Mladoboleslavští mají navíc jednu z nejhorších obran v soutěži, obdrželi 87 branek a sami jich nastříleli pouze 34, což je druhý nejhorší výsledek v soutěži. Naše mužstvo sedmáků ztrácí na první Letňany tři body, ale má o dva zápasy méně. Utkání v Mladé Boleslavi začíná zítra ve 14,00.

Šesťáci první zápas v Budvar Aréně vyhráli 5:1, kdy zápas dvěma góly rozhodli šesťáci už v první třetině. V tabulce se Mladá Boleslav pohybuje na osmém místě se třinácti body, mužstvo šesté třídy je se sedmnácti body na pátém místě. Utkání začíná zítra ve 12,00 v Mladé Boleslavi.


Aktuální tabulky si můžete prohlédnout zde: Deváťáci, Osmáci, Sedmáci a Šesťáci

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....