Banes Motor České Budějovice
04.01.2008, Miroslav Mayer

O víkendu se opět rozjíždí soutěže mládeže

Č. B u d ě j o v i c e – v sobotu se znovu naplno rozběhnou mládežnické soutěže. Hráči si užili herního volno, některá mužstva se zúčastnila turnajů a jiné v čase prázdnin pouze trénovala. Někteří naši hráči trávili čas na reprezentačních akcích.

Nejdříve rozehrají své soutěže mužstva osmé a deváté třídy. Na svém ledě přivítají Letce z Letňan. Mužstvo deváté třídy by rádo přeneslo do tohoto utkání vítězného ducha z dvou vítězných turnajů a chtělo by poprvé v nadstavbové části zvítězit. Letos se již s Letňany utkalo dvakrát a má s ním vyrovnanou bilanci 4:5 a 5:3. Mužstvo osmé třídy by také rádo po dvou porážkách zabralo a naplno bodovalo. Tady vzájemné zápasy skončili 3:3 a 6:0 pro naše mužstvo. Tým nehrál žádný turnaj, pouze trénoval a bude určitě na soupeře nabuzen. Utkání začíná v 11.00 a hned po jeho skončení cca ve 13.00 začne hrát své utkání mužstvo deváté třídy. Mužstva sedmé a šesté třídy jedou na svá utkání do Letňanské haly. Sedmá třída má se svým soupeřem aktivní bilanci 5:1 a 8:2 a věří v pokračování vítězné série. Šestá třída má zatím vyrovnanou bilanci 2:8 a 6:4 a bude chtít pokračovat v dobrých výsledcích z posledních zápasů. Zápasy začínají v Praze v 13.30 a 15.30.

Naše dorostenecká a juniorská mužstva začínají své soutěže vzhledem k MS „20“ až v neděli a v pondělí. Dorostenci hrají v neděli v Ústí nad Labem a v pondělí od 16.30 doma s Libercem. Juniorský celek si užije domácí led v neděli, kdy od 12.30 přivítá Litvínov a pondělí si zajede do Liberce. Juniorské mužstvo dvakrát těsně prohrálo a vzhledem k postavení v tabulce potřebuje každý bod. Dorostenci budou chtít navázat na šňůru čtyř vítězných zápasů.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....