Banes Motor České Budějovice
25.12.2007, Tomáš Zetek

Víc bodů získal před Vánoci dorost

Č. B u d ě j o v i c e - Poslední dvojzápas před příchodem Ježíška se v mládežnických extraligách povedl více českobudějovickým dorostencům, kteří získali na domácím ledě plný počet bodů. Jejich starší kolegové koučovaní trojicí Stárek - Kupka - Šrámek zajížděli na led Plzně a Ústí nad Labem. Do jihočeské metropole přivezli jeden bod.

Velkou bitvu viděli v pátek v Plzni, kde se českobudějovická juniorka s domácím týmem přetahovala po celý zápas o gól. Zápas dospěl až do prodloužení. Minutu před jeho koncem rozhodl o bonusovém bodu pro Plzeň Kovář. Jihočeši vydolovali bod za prohru 5:6pp.

Českobudějovičtí mladíci cestovali hned po utkání do Ústí nad Labem, kde druhý den sehráli další extraligové utkání. To už nebylo tak povedene a po prohře 1:3 odjížděli domů s prázdnou. O jedinou branku hostů se postaral Robin Soudek.

Dorostenci HC České Budějovice byli podtstaně úspěšnějsí. Domácí dvojzápas přetavili v plný bodový zisk. Páteční přestřelku s Kladnem vedl Radim Heřman, který dvěma brankami napomohl domácímu týmu k vysoké výhře 8:4.

Druhého dne zavítal do Budvar Arény tým Litvínova. A ani on si neodvezl z jihu Čech žádný bod. Tentokráte to nebyl tak divoký zápas, ale i tak zvítězili svěřenci kouče Karla Soudka hladce 5:2. Tentokrát se dvakrát trefil pro změnu Martin Sekera.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....