Banes Motor České Budějovice
21.12.2007, Miroslav Mayer

Naši hráči v mládežnických reprezentacích

Č. B u d ě j o v i c e - čas mezi svátky a Novým rokem je již tradičně věnován také mnohým akcím mládežnických reprezentačních výběrů. I letos mají reprezentanti v mládežnických kategoriích napilno. V nominacích nechybí ani zástupci jihočeského hokeje.
Největším tahákem tradičně bývá MS „20“, které se navíc letos uskuteční v ČR. Tady zatím není ještě nominace hráčů uzavřená, ale i českobudějovický klub zde má své zástupce. Reprezentace „18“ sehraje turnaj od 26.12 do 29.12 ve Švýcarsku v Zuchwilu. Trenéři Sýkora a Moták nominovali do výběru na tento turnaj Aleše Ježka. Trenér brankářů je Ladislav Gula. Další naši hráči Klement a Rezek byli nominováni jako náhradníci. Schází se i reprezentace „17“ ta bude mít ve dnech 26.12-29.12 výcvikový tábor v Břeclavi. Trenéři Šolc a Kampf pozvali na tuto akci naše hráče obránce Martina Semráda a útočníka Robina Soudka. Náš nejmladší reprezentační výběr „16“ se od 27.12 do 29.12 utká třikrát přátelsky s Ruskem v Roudnici, Benátkách a Nymburku.Trenéři Kopecký a Turek pozvali na tato utkání kapitána našeho extraligového dorostu Bohumila Janka. Jako náhradník bude připraven Jan Předota. V mužstvu ještě působí jako hospodář Jiří Šrámek.

Všem našim zástupcům v reprezentačních výběrech přejeme hodně štěstí a úspěchů.

Aleš Ježek

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....