Banes Motor České Budějovice
20.12.2007, Miroslav Mayer

Plzeň byla nad síly našich žáků

Č. B u d ě j o v i c e - Loučení z rokem 2007 nepřinesl starším ani mladším žákům příliš radosti. Bilance tří proher a pouze jedné výhry ze soupeřem z Plzně rozhodně nepotěší, ale zároveň je třeba sportovně uznat velkou sílu soupeře, který má tradičně kvalitní mužstva.
Mužstvo šesté třídy nastupovalo do vzájemného utkání z kladnou bilancí 2:0 na zápasy. Do třetice se jim nepodařilo udržet neporazitelnost a tentokrát odešli poraženi 8:5. Jediné mužstvo, které udrželo neporazitelnost ve vzájemných zápasech i v sezóně je opět mužstvo sedmé třídy. Tentokrát to byla těsná výhra 4:3 o kterou se museli v poslední třetině obávat, poslední třetina skončila 0:3. Osmáci měli také s Plzní bilanci 2:0 ve vzájemných zápasech, ale ani oni neporazitelnost s tímto soupeřem neudrželi. Soupeř značně posílil a podařilo se mu zvítězit 4:2 .

Jediné mužstvo deváté třídy mělo s Plzní pouze zápornou bilanci a ani tentokrát se to nezměnilo. Mužstvo posílil nový brankář, čímž se mužstvo výkonnostně zvedlo, ale stačilo to pouze na těsnou prohru 5:4. Další utkání by se měla sehrát 5.1. 2008 a soupeřem by měla být mužstva Letňan.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....