Banes Motor České Budějovice
16.12.2007, Miroslav Mayer

Mladší žáci bodovali, starší neuspěli

Č. B u d ě j o v i c e – tento víkend dopadl dobře pro mladší žáky, kteří vyhráli obě svá utkání a naopak starší žáci vyšli bodově úplně naprázdno.

Tentokrát byl soupeřem našich mužstev tradiční soupeř z naší základní skupiny a tím bylo Kladno. Mužstvo šesté třídy mělo s tímto soupeřem letos zatím vyrovnanou bilanci jedno vítězství a jednu prohru. V tomto souboji v nadstavbové skupině začali lépe budějovičtí hokejisté a odvezli si z Kladna výhru 4:2. Mužstvo sedmé třídy obě letošní utkání vyhrálo a tak neporušilo tradici a do třetice bylo úspěšné a to tentokrát 5:1. Tato vítězství pomohou oběma celkům v postupu v tabulce.

Bohužel výhodu domácího hříště nedokázali využít starší žáci. Obě mužstva stále mají velké množství nemocných a zraněných hráčů a výkon nebyl ideální. Mužstvo osmé třídy mělo s Kladnem vyrovnanou bilanci, ale doma v minulém zápase prohrálo. Utkání se vyvíjelo výsledkově slibně, ale nakonec mužstvo poprvé v nadstavbové části nezískalo ani bod a prohrálo těsně 2:3 .

Mužstvo deváté třídy obě předchozí utkání s Kladnem prohrálo a ani tentokrát se to nepodařilo změnit. Sobotní utkání skončilo 3:5, Kladno dalo dva góly v přesilových hrách a domácí nevyužili ani jednu.

Poslední soutěžní zápasy v tomto roce sehrají naše mužstva s Plzní. Mladší žáci hrají na domácím ledě od 12.00 šestá třída a od 14,00 sedmá třída. Starší žáci cestují do Plzně a zápasy začínají osmá třída od 11.45 a devátá třída od 13.45.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....