Banes Motor České Budějovice
07.12.2007, Miroslav Mayer

Vítězní sedmáci

Č. B u d ě j o v i c e - Sedmáci kralovali ve své skupině.

Žáci sedmé třídy si počínali suverénně ve své soutěži. Své soupeře s přehledem přehrávali a během celé soutěže neztratili ani bod!!! Nastříleli nejvíce gólů a nejméně jich dostali. Dosavadní průběh sezony hodnotí trenér Formánek.

Jak jste viděl možnosti týmu před začátkem sezony?
Tohle mužstvo trénuji už druhým rokem, takže ho více znám. Funguje tady dobře systém obrany, je to tím, že obrana zůstala od loňského roku kompletní. V útoku jsem silní hlavně díky Luboši Robovi. Takže před sezonou jsem nás viděl vysoko.

Jak jste byl spokojen s výkony během první části sezóny?
Byl jsem spokojen, výborně chytal brankář, obrana fungovala. Vždyť jsme dostali nejméně gólů ze všech týmů a za celou první část jsme neprohráli. Samozřejmě, že dobře fungoval i útok a je potřeba vidět osobnost v týmu a tím je Luboš Rob, který měl zásluhu na 45. procentech našich gólů. Dobré výsledky byly prací celého týmu. Tým prostě „táhne“ a věřím, že je tam pár kluků, kteří mají do budoucna šanci se prosadit.

Na co se hodláte zaměřit v další části sezony?
Musíme se v současné době zaměřit i na přílišné sebevědomí , protože si kluci myslí, že mohou hrát „profesorský“ hokej a to se v této soutěži hrát nedá. Dále budeme pracovat na herních činnostech jednotlivce, na technice bruslení, to je stále dokola, ale bez toho to nejde.

Jaké umístění je vaším cílem pro nadstavbovou část sezóny?
Možnosti tohoto týmu jsou skončit do čtvrtého místa. Nevím přesně na jakém místě, ale záleží to i na tom, jestli bude Luboš Rob hrát za tuto třídu, nebo ne.

Koho byste chtěl za dosavadní část sezony pochválit?
Už jsem je v podstatě jmenoval je to Havlátko, celá obrana a Rob.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....