Banes Motor České Budějovice
06.12.2007, Miroslav Mayer

Rozpačitý začátek nadstavbové soutěže

Č. B u d ě j o v i c e - Začátek nadstavbové části soutěže se zatím starším i mladším žákům HC Č.Budějovice moc nepovedl.
Po dvou odehraných kolech nadstavbové části soutěže nejsou zatím výsledky všech čtyř našich týmů moc dobré. Tým 6. třídy získal zatím jeden bod za remízu v Ústí nad Labem 2:2, doma si neporadil ze Slavií a prohrál 4:6. Velké překvapení jsou zatím dvě remízy 7. třídy. Po suverénní základní části se očekávala vítězství a to bude asi ten problém. Hráči si hlavně v utkání ze Slavií doma uvědomili pozdě, že musí hrát naplno a o vítězství se poprat, výkon z poslední třetiny už stačil jen na remízu 2:2. V Ústí nad Labem také uhráli remízu 4:4. Zatím si bodově nejlépe vede 8. třída, která doma porazila Ústí nad Labem 3:2 a na Slavii vydřela remízu 0:0. Bodově naprázdno zatím vyšla 9. třída. Mužstvo trápí velká marodka a na výkonu je to znát. Po výborné první třetině nakonec doma s Ústí nad Labem neudrželi výsledek 3:2 a prohráli 3:6. Na Slavii v Praze nestačili a prohráli hrozivě 13:2.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....