Banes Motor České Budějovice
26.11.2007, Miroslav Mayer

Mužstvu deváté třídy se příliš výsledkově nevedlo

Č. B u d ě j o v i c e – žáci deváté třídy skončili ve své skupině na šestém místě.
Mužstvo deváté třídy se umístilo na šestém místě ve své skupině. Bohužel se jim nedařilo hlavně se silnějšími týmy. Z mužstev, která postoupila do dalších bojů z první pětky, vybojovali pouze vítězství v Letňanech. V ostatních případech odešlo mužstvo HC Č. Budějovice vždy poraženo.

Za dosavadním průběhem sezóny se ohlíží trenér Roman Heindl.

Jak jste viděl možnosti třídy před sezónou?
Měl jsem vizi, abychom se dostali do pětice postupujících, abychom měli možnost konfrontace s těmi lepšími mužstvy. Chtěli jsme být v popředí tabulky, aby se ukázala práce, která s mužstvem byla udělána.

Jak jste byl spokojen s výkony během první části sezóny?
V herních činnostech jsme to zvládali, ale nezvládali jsme to herně, protože nemáme až tak urostlé mužstvo, jako mají všichni soupeři ve skupině. Navíc naše brankářská dvojice je totálně nevyrovnaná.

Na co se hodláte zaměřit v další části sezóny?
Problémem tady je spíše herní myšlení, trochu všechno dělat rychleji, s přehledem. Díky tomu, že jsme menší, musíme být rychlejší a také musíme více zapracovat na síle a samozřejmě problém je koncovka. Chybí výrazná osobnost, která by skórovala v každém zápase.

Jaké umístění je vaším cílem pro druhou část sezóny?
Myslím, že čtvrté, páté místo by byl pro tuto třídu úspěch. Cílem ovšem není umístění, ale výchova hráčů pro dorost.

Koho chcete za dosavadní část sezóny pochválit?
Co se týče tréninkové morálky, mohl bych vyjmenovat dvě třetiny mužstva - Polata, Kypta, Jirků, Trummer, Rousek, Bárta, Veselý, Švihálek, Koblasa, Beneš. To jsou hráči, kteří na sobě chtějí pracovat.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....