Banes Motor České Budějovice
20.01.2002, David Schlegel

Proti Pardubicím půjde o hodně

Těžká přetěžká úloha čeká na českobudějovické hokejisty v neděli od 17:00. V domácím prostředí přivítají silné Pardubice a před úterní cestou do Litvínova půjde o další velice těžký zápas a hráči budou potřebovat velkou pomoc svých fanoušků! Českým Budějovicím jde o hodně a uvědomuje si to i generální manažer Jaroslav Pařízek. "Na všechny je teď hrozně velký tlak. Trestuhodně jsme si zkomplikovali situaci na Kladně a v téhle situaci může být naším cílem jedině vítězství," říká odhodlaně.
Českobudějovičtí se budou muset vypořádat se ztrátou dvou velkých opor. Obránce Milan Nedoma má natažená třísla a určitě do utkání nenastoupí. Podobně nebude hrát Jiří Brož, jenž má problémy s kotníkem. "Budeme hrát určitě na čtyři útoky a trenéři je oproti zápasu na Kladně nejspíš opět promíchají," uvádí Pařízek. V brance bude podle informací z kabiny opět Vladimír Hudáček, jenž je jasnou jedničkou.

Pardubice hrají v posledních zápasech ve vynikající formě. V poslední době jim bod dokázala sebrat bod pouze Plzeň. Kéž by si České Budějovice vzali příklad z prvního vzájemného zápasu na domácím ledě. 21. listopadu totiž perníkáře porazili 4:1. Dva góly tehdy dával ostrosřelec Peter Bartoš. Z pardubického ledu si však Budějovice neodvezli ani bod.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....