Banes Motor České Budějovice
17.01.2002, David Lukeš

Petr Sailer podepsal na dva roky!

Na ledě v současné době náš tým nepodává optimální výkony, nicméně vedení klubu usilovně pracuje na zlepšení situace. Po uskutečněných trejdech v tomto týdnu byla dnes podepsána nová smlouva s Petrem Sailerem.
Nová smlouva byla uzavřena do 30. dubna 2004. Generální manažer ing. Jaroslav Pařízek k novému kontraktu dodává: "S Petrem jsme se domluvili na dva roky s tím, že pokud do 31. května tohoto roku dostane nabídku jen ze zahraničí, bude jen na příští sezonu uvolněn na hostování. Zdůrazňuji, že tato klauzule se vztahuje pouze na nabídku ze zahraničí a musí být uplatněna ve výše uvedeném termínu."

Sám hráč ke kontraktu dodává: "Jsem rád, že jsme se dohodli, protože pro mě jsou Budějovice prioritou. Měl jsem nabídky z ciziny i z domova. V naší extralize jsem preferoval Budějovice, takže jsem se spíš zabýval dvěma nabídkami z Finska a dvěma z Ruska, ovšem musely by to být tak lukrativní nabídky, abych se pro ně rozhodl. Spíš předpokládám, že dodržím smlouvu, na které jsme se domlouvali půl roku, tady v Budějovicích."

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....