Banes Motor České Budějovice
18.02.2023, Michal Špírek

První cíl splněn, dorost má jistotu účasti v play-off!

Motor si poradil jak s Hvězdou Praha, tak s Kladnem a ze skupiny o účast v play-off si jistým krokem došel pro jistotu postupu. A to ještě před sebou ve skupině mají svěřenci trenérů Dančišina a Kadlece pět duelů. Ti chtějí Jihočeši využít k ladění formy na první kolo play-off. "Uspět v něm a jít dál, to je náš další sezónní cíl," hlásí Milan Dančišin.
Ohlasy po zápasu
Milan Dančišin (trenér Motoru): "Zajistili jsme si tímto víkendem s předstihem jistotu postupu do play-off. Za to jsme rádi a klukům patří poděkování. V pátek jsme porazili Hvězdu Praha 5:1, ale v první třetině jsme byli pomalí, neměli pohyb a soupeř vedl 1:0. Od druhé třetiny ale jako kdyby nastoupilo jiné mužstvo, Hvězdu jsme začali přehrávat, dali tři branky a ve třetí třetině jsme výsledek kontrolovali. V zápasech jsme zkoušeli mladší hráče ročníku 2008. V pozměněné sestavě proti Kladnu jsme byli lepším týmem a vyhráli 7:2. Kaňkou byl závěr utkání, kdy po bitce inkasovali tři naši hráči vyšší tresty."
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....