Banes Motor České Budějovice
17.10.2022, Tisková zpráva

Sportovní víkend na jihu! Akce pro fanoušky Motoru, Dynama a Jihostroje

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Sportovní kluby v Českých Budějovicích si pro své skalní příznivce připravily speciální akci. HC Motor, SK Dynamo a VK Jihostroj se o nadcházejícím víkendu představí v domácím prostředí a fanoušky ostatních klubů zvou na utkání. Držitelé permanentních karet budou mít na vstupenky na ostatní sporty slevu 20 %.

Spolupráce mezi jednotlivými kluby probíhá už řadu let. V minulých sezonách mohli fanoušci využít několika připravených akcí, tentokrát se především díky termínově shodě propojí příznivci všech tří klubů.

Jako první své utkání sehrají volejbalisté Jihostroje, kteří v sobotu 22. října ve sportovní hale od 18 hodin přivítají Beskydy. Druhé v pořadí bude Dynamo, na Střeleckém ostrově v neděli 23. října hostí od 15 hodin Hradec Králové. A pár minut po skončení fotbalu od 17 hodin rozehrají zápas v Budvar aréně hokejisté, na jih Čech přijede vítěz uplynulého extraligového ročníku z Třince.

Jakým způsobem půjde uplatnit slevu? Před jednotlivými duely v Českých Budějovicích se stačí prokázat permanentkou na jeden ze tří sportů a u dalších dvou dotyčný obdrží vstupenku se slevou 20 %.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....