Banes Motor České Budějovice
14.09.2022, Klub

Střelba o Mercedes a další novinky na zápasech!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Tipsort extraliga 2022-23 začíná! Motor se doma poprvé představí v neděli 18. září od 17 hodin, kdy bude hostit brněnskou Kometu (vstupenky lze koupit ZDE nebo na pokladně v den utkání od 15 hodin). A fandové se mohou těšit na celou řadu novinek a zajímavostí. Tou asi největší je, že v každém utkání bude mít šanci jeden šťastný vylosovaný soutěžící vyhrát Mercedes v hodnotě půl milionu korun od společnosti Milan Král a. s.! Před prvním duelem sezony se můžete těšit také na malý dárek a slavnostní úvod, tak přijďte raději dříve!

Vystřelte si Mercedes!

Soutěž o automobil bude probíhrat v každém utkání, šanci bude mít ten, kdo si zakoupí Hokejklub a bude patřit mezi vylosované. Ti si zasoutěží o klasické ceny od partnerů Motoru ve střelbě na branku. A ten nejlepší dostane ještě jednu ránu přes celé hřiště. Pokud trefí otvor uprostřed branky, může se po zápase doma hlásit s novým Mercedesem! A takhle to vypadá, když se fanoušek trefí...


Společnost Milan Král a. s. připravila ještě další doprovodné soutěže. Na partnerském autě u stadionu bude umístěný QR kód, stačí ho naskenovat, zodpovědět jednoduchou otázku a budete ve slosování. Každý měsíc bude vylosováno 10 šťastlivců, kteří dostanou ceny od MILAN KRÁL GROUP, včetně zapůjčení vozidla na víkend. A pomoci k zajímavé ceně můžete i některému ze svých oblíbených hráčů. Po utkání hlasujte na našem webu o hráče utkání, nejúspěšnější z hráčů na konci sezony pak může vyvézt svoji rodinu na čtrnáctidenní dovolenou autem, které mu bude zapůjčeno. A limitovat ho nebudou ani najeté kilometry.

Aplikace pomáhá! Občerstvení, gratulace a další

Nezapomeňte využívat i aplikaci Motor České Budějovice pro telefony se systémem Android i pro iPhony. Narozeninové gratulace potěší kamarády i příbuzné, jen nezapomínejte, že je lze objednat nejpozději dva dny před zápasem a kapacita je omezená. Objednávky občerstvení jsou velmi příjemnou možností, jak se najíst, kdykoli dostanete hlad, aniž byste přišli o minutu zápasu. Než stát frontu v bufetu, je mnohem pohodlnější si objednat dobroty až na své místo, kam je ve stylové retro krabičce donesou hostesky. Permanentky pak lze snadno poslat kamarádovi či známému, v tu chvíli se vám ovšem permanentka zablokuje a na jednorázový kód může jít na daný zápas pouze ten, komu jste své místo poskytli. A pak je tu ještě jedna výhodná možnost. Je velká škoda nechat místo zahálet, pokud za vás nemůže jít ani žádná náhrada. Permanentku tak můžete na vybraný zápas, kam nemůžete dorazit, uvolnit do prodeje a za své místo dostanete odměnu! Jakmile se vaše placené místo k sezení prodá, obdržíte 20 bodů do aplikace, které můžete využít na nákup dalších vstupenek, občerstvení nebo gratulací.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....