Banes Motor České Budějovice
20.04.2022, Petra Bicková

Jak probíhalo bronzové rozloučení s fanoušky na Kněžínku?

Středa 20. dubna se nesla ve znamení loučení se sezónou. Motor získal svou teprve sedmou medaili v historii klubu, a to bylo třeba pořádně oslavit s fanoušky. Setkání hráčů s příznivci Motoru se konalo v Minipivovaru Kněžínek. A jak celá akce probíhala?

Na Kněžínku to opravdu žilo. Na místo dorazili bronzoví medailisté – hráči i realizační tým - a nechyběla ani trofej pro bronzový celek tabulky. Fanoušci se mohli se svými oblíbenými hráči vyfotit či si nechat podepsat dres nebo kartičku. Samotná autogramiáda začala krátce po 17. hodině, focení ale probíhalo od chvíle, kdy se hráči začali na místo sjíždět. Borci z Motoru byli velice ochotní a na každého fanouška se dostalo.

Během autogramiády se ujal moderování marketingový ředitel klubu Tomáš Kučera, který každého přítomného hráče i trenéra vyzpovídal. Fanouškům tak rozhovory příjemně zkrátily čas na čekání ve frontě na podpisy, jelikož na Kněžínek dorazilo několik stovek motoráků a vytvořili tak dlouhou frontu.Fandové se dozvěděli spoustu zajímavostí z kabiny a jako obvykle patřili mezi největší baviče Dominik Hrachovina a Jiří Novotný. Všichni se shodli, že podobně skvělou partu ve své kariéře zažili opravdu málokde.

Povedeným večerem provázela i kapela, která zpříjemnila atmosféru, jež na Kněžínku po celou dobu panovala. Snad bude podobná oslava s fanoušky probíhat častěji. Všichni přítomní by si to jistě přáli.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....