Banes Motor České Budějovice
11.04.2022, Zbyněk Rýpar

Starší žáci vybojovali zlato na turnaji v Humpolci!

HUMPOLEC - V Humpolci se o uplynulém víkendu konal velmi dobře obsazený hokejový turnaj starších žáků ročníku 2008. Mladí hokejisté Motoru se utkali postupně s Chomutovem, Vítkovicemi, Pardubicemi, Spartou, Kometou a Libercem. A přivezli ZLATO!

Starší žáci Motoru měli výborný vstup do turnaje, kdy po čtyřech zápasech obdrželi pouze dvě branky a dvakrát udrželi čisté konto. Chomutov porazili 2:0, Vítkovice 5:1, Pardubice 3:0 a Spartu 3:1! V neděli pak hrál Motor další dvě utkání, kdy nejprve následovala vysoká porážka 1:8 s Kometou Brno, kde nejspíše převládalo podcenění soupeře a uspokojení z výsledků z předchozího dne, následně ale Motor opět zabral a porazil Liberec 5:2. Se skóre 19:12, které bylo pošramoceno právě vysokou porážkou s Kometou, a ziskem deseti bodů, starší žáci turnaj ovládli, a to i díky lepšímu vzájemnému utkání s Pardubicemi, které měly rovněž deset bodů na svém kontě a skončily tak druhé. Třetí příčku obsadila brněnská Kometa, která jako jediná dokázala Motor porazit. Kluci, GRATULUJEME!


Sestava Motoru:

Jelínek - Schmied, Šrámek, Smejkal, Jiřík, Hejda, Kouba - Mařík, Čečetka ("C), Hřebejk, Novotný, Fleischman, Král, Koklar, Pýcha, Velek, Svoboda.

Trenér Filip Hejda a vedoucí mužstva Stanislav Jelínek.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....