Banes Motor České Budějovice
23.03.2022, Zbyněk Rýpar

Začátkem března skončil zimní kurz školky bruslení

Školka bruslení Motorácká bruslička ukončila svůj druhý kurz v sezoně 2021/2022. Kurz obsahoval 10 lekcí. Celkově se zimního kurzu zúčastnilo 90 dětí ročníku 2013-2017.

Děti byly rozděleny během lekcí do skupin podle bruslařských dovedností. Hlavním úkolem školky bruslení je vytvořit pozitivní vztah k bruslení (ledu) a správné bruslařské návyky. Tréninky obsahovaly především herní formu nácviku bruslařských dovedností. Na závěr kurzu dostal každý malý bruslař na památku motorácký odznak.

Slovem Jakuba Čelikovského, hlavního trenéra školky bruslení: Jako klub usilujeme o to, abychom rodičům s dětmi nabídli co nejširší spektrum nácviku bruslení a případného přechodu do naší hokejové přípravky. Všem dětem patří velká pochvala za jejich bruslařské zlepšení. Pokud mohu hodnotit tento kurz, tak za mě se sešla suprová parta trenérů, která dokázala děti usměrnit správným směrem, aby vše fungovalo a bruslení bavilo všechny zúčastněné.

Momentálně probíhající jarní kurz je zcela naplněn. Na novou sezonu 2022/2023 máme v plánu podzimní, zimní a jarní kurz. Přihlašování na podzimní kurz 2022 začne v pondělí 8. srpna. Pro aktuální informace sledujte průběžně www stránky školky bruslení - www.motorackabruslicka.estranky.cz

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....