Banes Motor České Budějovice
15.12.2021, Klub

Motor opět bude hrát pro ARPIDU! Dražba už byla spuštěna

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Všichni dodržujeme nějaké vánoční tradice a Motor samozřejmě také. A tou každoročně nejhezčí je vánoční charita. Utkání 23. prosince proti Olomouci tak bude tentokrát opět věnováno centru ARPIDA! Při předchozích dvou zápasech bylo na toto centrum, které pomáhá hendikepovaným, vybráno už téměř půl milionu korun! Letos je hlavním záměrem utkání získat prostředky na projekt ARPIDA PLUS, který má pomoci vybudovat nový objekt v prostorách centra. Opět se budou dražit speciální vánoční dresy, portréty hráčů od dětí z Arpidy, ba dokonce i speciální maska Dominika Hrachoviny! Vše můžete vydražit ZDE!

Při samotném utkání, které bude moderovat patron centra Arpida Jirka Mádl, bude probíhrat i tradiční sbírka a bude možné si koupit i perníčky od společnosti REJ food. Přispět můžete i pomocí DMS ARPIDA 30, DMS ARPIDA 60 či DMS ARPIDA 90 na číslo 87 777. Děkujeme tímto všem partnerům klubu i celé extraligy, kteří dovolili nechat vytvořit vánoční dresy zcela bez reklam, jmenovitě jde o statutární město České Budějovice, Jihočeský kraj a společnosti ČEZ, OIG Power, Energie AG a FCC. Na charitativní sbírku přispěla i společnost E.ON. Všem děkujeme a věříme, že se připojí i spousta z vás, fanoušků!

Více o projektu Arpida plus najdete ve videu...


Speciální vánoční dresy se zlatým a červeným vyšíváním půjdou už brzy do dražby

Dominik Hrachovina si nechal udělat do dražby i vánoční masku!

Děti z Arpidy nakreslily portréty všech hráčů, hráči je podepsali a i ty půjdou do dražby

A na podporu Arpidy na závěr i super písnička!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....