Banes Motor České Budějovice
20.07.2021, Klub

Budějovický Dopravní podnik vozí fandy Motoru už léta

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Benefit, který nabízí spolupráce mezi Motorem a Dopravním podnikem města České Budějovice, je už dlouhá léta velmi příjemný. Při cestě na hokej a z hokeje mohou permanentkáři využít přepravy městskou dopravou zdarma. Ale to je jen část velmi plodné spolupráce obou subjektů, kterou ze strany DPMCB zaštiťuje ředitel a předseda představenstva Slavoj Dolejš. Právě on jako zástupce významného partnera Motoru převzal ocenění za podporu v minulé sezoně a zodpověděl několik otázek.
Kdy jste byl poprvé na Motoru na hokeji a jaké na to máte vzpomínky?
Upřímně, nepamatuji si to. Bude to mnoho, mnoho let zpátky a ani nedokáži říci, jestli jsme vyhráli, nebo ne, natož s kým jsme hráli. Nicméně DPMCB je dlouholetým partnerem hokeje a samozřejmě máme radost, když se vyhrává, ale také víme, že to není možné vždy. Je to jak v životě, jednou jste dole, jednou nahoře.

Jak těžký pro vás byl uplynulý covidový rok a mrzí vás, že jste nemohl sledovat hokej přímo v Budvar aréně?
Byl složitý a náročný jako pro všechny lidi. Samozřejmě mě mrzí, že jsem nemohl jít na hokej osobně. A jsem rád, že se dal hokej sledovat alespoň on-line.

Na co se nejvíce těšíte v příští sezoně?
Na to, že Motor vyhraje extraligu (úsměv). Samozřejmě také na to, že se potkáme v Budvar aréně.

Děkujeme za rozhovor
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....