Banes Motor České Budějovice
16.07.2021, Redakce

Motor se v neděli zúčastní charitativní akce ve Strunkovicích

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V neděli 18. 7. 2021 se můžete s hokejisty Motoru setkat při tradičním letním fotbalu ve Strunkovicích. V kopačkách se budou prohánět například Gulaš, Hrachovina, Pech a další. Zajeďte se podívat!

V neděli se koná 13. Sportovní odpoledne ve Strunkovicích nad Blanicí, se startem ve 14:00 hodin. Součástí nabitého odpoledne bude i fotbalové utkání, do kterého nastoupí zástupci Madety Motor. Tým hokejistů Motoru se utká s domácím A týmem Strunkovic, který hraje v I.A třídě Jihočeského kraje.

Následovat bude utkání Výběru Jana Bergera proti domácímu výběru hráčů nad 35 let. Účast na akci přislíbilo mnoho známých tváří, například Jan Koller, Karel Šíp, Vladimír Šmicer či Ladislav Vízek. Navíc velkým lákadlem akce je, že se ve Strunkovicích uskuteční unikátní setkání fotbalových mistrů Evropy z roku 1976. Zajištěné jsou atrakce pro děti, mimo jiné kouzelnická show Pavla Kožíška. Vstupné na akci je 150 Kč, pořadatelé následně z výtěžku podpoří centrum Arpida.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....