Banes Motor České Budějovice
31.05.2021, Klub

Velkým partnerem Motoru je i nadále ENERGIE AG BOHEMIA

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Nový podpis návázal na dlouholetou spolupráci i pro sezonu 2021-22. Od znovuzrození Motoru klub podporuje významná společnost ENERGIE AG BOHEMIA s.r.o., která dodává svým zákazníkům 24 hodin denně po 7 dnů v týdnu pitnou vodou, teplo a odvádí odpadní vodu. Za tohoto velkého partnera převzal ocenění od vedení klubu za podporu v uplynulé složité sezoně jednatel společnosti Pavel Linzer. A při té příležitosti jsme vyzpovídali i marketingového vedoucího společnosti Ivana Kafku, který v mládeži Motoru dlouhá léta hrával a dotáhl to posléze až k vítězství na univerziádě v roce 1997.
Kdy jste byl poprvé na Motoru na hokeji a jaké na to máte vzpomínky?
Pokud takto položíte otázku, musím odpovědět, když mi bylo asi pět. Vzal mě tam táta, držel mě na klandru, přesně vím v jakém sektoru jsme vždy při zápasech Motoru stávali. A tam jsem asi přičichnul vůbec k hokeji, který mne již poté provázel celým životem.

Jak těžký pro vás byl uplynulý covidový rok a mrzí vás, že jste nemohl sledovat hokej přímo v Budvar aréně?
Těžký byl pro ty, co covid-19 prodělali v horší formě, pro ty, kteří přišli o své blízké. Pro zdravotníky, pro prodavačky za kasou, pro ty, kteří přišli o svou práci nebo zakázky, pro děti, které nemohly být se svými kamarády, a plno dalších lidí, které jsem nestihl vyjmenovat. A hokej? Hokej jsem neviděl z časových důvodů bohužel ani předminulou necovidovou sezónu, mimo jediného vánočního utkání, které jsme ještě prohráli. Mě více mrzí, že na hokej nemohli ostatní fanoušci, kteří klub svou permanentkou či svým zakoupeným lístkem také jako my partneři velmi podporují. Vážím si moc těch, kteří klub ještě navíc podrželi a nepožadovali vrácení celé částky za svou permanentku. Opravdu srdcaři!

Na co se nejvíce těšíte v příští sezoně?
Těším se nejvíce až uvidím plnou halu, nadšené fanoušky, skandující kotel... Snad to tak už bude možné! A sám, že zase s kamarády vyjedu na led a odreaguji se od běžných starostí a povinností tou krásnou nejrychlejší kolektivní hrou na světě.

Děkujeme moc za odpovědi a hlavně za podporu společnosti ENERGIE AG BOHEMIA s.r.o.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....